Nagovor na pretplatu: Finalni poziv

Dana 23. travnja ove godine iz tiska izlazi moj putopis po američkim nacionalnim parkovima pod naslovom: NAGOVOR NA ODVAŽNOST – obiteljski road trip po američkim nacionalnim parkovima.

Kroz narativ obiteljskog putovanja po američkim nacionalnim parkovima, tekstom i fotografski opisao sam 26 američkih nacionalnih parkova, sve koje sam obišao u periodu od 2014. do 2017. godine.

Knjiga ima 224 stranice u boji, 130 mojih autorskih fotografija te gotov format 23×17 cm (23 visina x 17 širina). Tvrdi uvez – da knjiga bude trajno dobro 🙂

Pozivam Vas na pretplatu knjige, iz nekoliko razloga. Ponajprije, knjiga će u pretplati koštati svega 100 kuna, dok će po izlasku iz tiska cijena biti 150 kuna. Broj primjeraka kupljenih u pretplati olakšat će meni i nakladniku da odredimo točniju nakladu. Svaki pretplatnik dobit će na poklon i dodatni CD s tri radijska intervjua + jednu fotografiju iz knjige s potpisom autora.

 

Kako obaviti pretplatu? Nakladnik knjige je FOTOKLUB ČAKOVEC i ovdje su podaci za uplatu:

IBAN za uplatu kod Privredne banke Zagreb: HR8023400091116033647

POZIV NA BROJ: [00] 0005

OPIS PLAĆANJA: Nagovor + Vaše prezime

Pretplatna cijena vrijedi zaključno do 16. travnja 2018. godine.

Račun Vam dolazi e-mailom i/ili zajedno s naručenim knjigama..

Pravne osobe dobit će Ponudu i poziv na plaćanje, a po uplati i originalni račun.

Prva promocija održat će se u ponedjeljak 23. travnja u Murskom Središću. Tamo će pretplatnike čekati posebno rezervirana mjesta u dvorani. Promocija neće biti klasična književna, već kroz moje putopisno predavanje u trajanju do 90 minuta. Svi koji su već nazočili mojim predavanjima, znaju o kakvom je užitku riječ, bez lažne skromnosti.

Izvadak iz knjige (49 od ukupno 224 stranice) prolistajte ovdje:

HVALA Vam unaprijed!