Odjeci knjige

Nakon što je moja knjiga NAGOVOR NA ODVAŽNOST objavljena i prvi put promovirana 23. travnja 2018., prvi odjeci polako stižu do mene. Hvala svima koji ste osjetili potrebu napisati par rečenica kao odjek nakon čitanja Nagovora. Prvi mjesec dana u životnom vijeku jedne knjige važan je kao i početno zaljubljivanje; kemija između čitatelja i djela tu je žestoka, jer čitatelj još nije podložan “drugom mišljenju”. Naime, i drugi još čitaju knjigu i sređuju dojmove, knjiga je na svojevrsni način još nevina.

Kao autor, ja sam zadovoljan ishodom kreativnog i putopisnog procesa. Nažalost, u Hrvatskoj nema književnih kritičara koji bi mogli vrednovati ovaj tip literature pa smo osuđeni na vlastite kanale promocije i stvaranja želje za takovrsnim putopisima. U svakom slučaju…

Knjigu možete naručiti na stranicama nakladnika: Informacije i obrazac narudžbe.

Za ekspeditivnost i brzinu, pošaljite e-mail i meni na golub@fotoklub-cakovec.hr i knjiga već sljedećeg dana putuje na Vašu adresu.

Svaki naručitelj koji knjigu odluči kupiti do rujna 2018. uz knjigu dobiva na poklon i donju fotografiju u formatu 13×18 cm, spremnu za uramljivanje. Motiv je John Ford Point u Dolini Spomenika, granica Arizona – Utah.